Coaching

In januari 2022 bedacht ik dat ik een event voor meiden met ASS wilde organiseren. In de weg hier naartoe merkte ik dat ik zoveel energie hiervan kreeg. Bezig zijn met zorgen dat meiden contact kregen met elkaar en herkenning en acceptatie vonden. Een programma zo autismevriendelijk als mogelijk maken. Maar ook het contact met ouders over hun dochter met autisme. Ook het effect na de events was verbluffend voor mij. Zo mooi wat ik zag gebeuren. ♥ 

Dit zette mij allemaal aan het denken. Ineens wist ik het, ik wilde autismecoach worden. Dus startte ik een opleiding en ging knetterhard aan het werk. 

Inmiddels heb ik een praktijk in Waddinxveen, onder de naam KickASS Autismecoaching. Hier ga ik van alles doen. Van 1 op 1 sessies met kinderen/jongeren of hun ouders, brussen of school, maar ook voorlichting geven en koffieochtenden/avonden organiseren. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat kinderen/jongeren met autisme elkaar ontmoeten. Dat gaat in mijn praktijk ook zeker gebeuren, alleen kleinschaliger. Ook voor jongere kinderen. 


Een deel van mijn aanbod is trouwens ook online te doen. Mocht je dus ergens tegen aanlopen? Neem dan een kijkje en ik help je graag. 

Kopje luisterend oor

Soms zit je er wel eens even doorheen. Het voelt alsof je jouw ei nergens kwijt kan of niemand lijkt jou te begrijpen. Of misschien voel jij je wel bezwaard om weer over jouw kind en haar autisme te beginnen. Je kunt bij mij nu een "kopje luisterend oor" bestellen. Dit kan zowel online als offline. Bestellen gaat eenvoudig via "kopje luisterend oor". 
Ik luister graag naar je...