"Een fijne plek kunnen wij jou bieden. Hoe je er verder mee omgaat is aan jou."

KickASS Meiden is een gratis en vrijblijvende community voor pubermeiden met autisme en moeders met een puberdochter met ASS. Met de grootste zorgvuldigheid is en wordt er geprobeerd een veilige plek te creëren waar jij jezelf kunt zijn. Een plek waar je terecht kunt voor een traan en hopelijk vooral voor een lach. Een plek waar je trots kunt zijn op jouw voortuitgang, waar vriendschappen gesloten kunnen worden. Kortom een plek die echt iets toevoegt aan jouw leven met autisme. 


Hoe houden we het fijn? 

Niet het allerleukste stukje om te lezen, maar wel handig om het ergens zwart of wit te hebben staan. (oké grijs op wit in dit geval.) 

 

  • KickASS Meiden is een gratis en vrijblijvende community. Wij als "KickASS Meiden Team" doen dit geheel vrijwillig, naast onze dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor kan het voorkomen dat een reactie even op zich kan laten wachten. Wij verwachten dan ook wat geduld. 

 

  • Met grootste zorg wordt er gekeken wie er toegelaten wordt tot de diverse accounts/ groepen. Wij zullen proberen, door de accounts van degene die zich aanmelden te checken en vragen te stellen, de doelgroep passend te houden en te zorgen dat mensen die er niet thuis horen er niet komen. 

 

  • We doen een beroep op iedereen om zich netjes te gedragen en respect te hebben voor elkaar. Mochten wij vinden dat jij je niet aan de fatsoensregels houdt, kun je een waarschuwing krijgen. Als het daarna nog een keer gebeurt, bestaat de mogelijkheid dat we jou verwijderen van het account/ groep. 

 

  • We gaan er van uit dat de persoonlijke informatie die je krijgt, op de groep blijft en dat het niet op andere manieren naar buiten wordt gebracht. 

 

  • Wij zijn niet verantwoordelijk voor onderlinge contacten die gelegd worden. Als ouder is het verstandig om met jouw dochter afspraken te maken over welke info er wel gedeeld mag worden met derden. Mag jij je telefoonnummer geven? Mag je in het echt afspreken? Dit zijn zaken waar het "KickASS Meiden Team" niet over gaat. Wij vragen iedereen zelf goed na te denken en toestemming/ advies te vragen aan jouw ouders. 

 

  • Onthoud dat het een online wereld is, dat wij niet ondanks screening en de beste bedoelingen, niet voor de volle 100% zekerheid kunnen geven over de echte identiteit van de leden. 

 

  • Als iedereen zich aan de standaard geldende regels houdt over omgaan met social media, contact met anderen en het vertrouwelijk omgaan met informatie moet dit een hele fijne community zijn en worden!

 

  • Deze community is gratis en vrijblijvend voor de leden. Als er (online) activiteiten plaats vinden mag je zelf beslissen of je mee doet of niet. 

 

Wij gaan ervoor! Mocht je toch nog vragen hebben? Stel ze gerust. Of heb je het idee dat wij een belangrijke afspraak niet hebben genoemd, geef het dan alsjeblieft ook aan. Samen zorgen we zo voor een fijne en veilige community.