"Het voordeel van online is dat je nergens fysiek naar toe hoeft.
Hoe fijn is online?"

KickASS Meiden is een community die verder gaat dan alleen deze website. Deze website is het algemene vertrekpunt. Dit is de plek waar je alle informatie vindt over het reilen en zeilen. Als je je aangesproken voelt, en denkt dat KickASS Meiden bij jou past,  reis je vanaf hier verder naar de verschillende social media kanalen. 

Op dit moment is de community alleen online te vinden, via deze website en diverse social media kanalen. Wie weet dat daar in de (verre) toekomst ooit nog eens fysieke mogelijkheden bij komen, maar voor nu is dat nog toekomstmuziek. KickASS Meiden is nu dus alleen online te vinden. 


Openbare accounts 

KickASS Meiden heeft op Instagram en Facebook een openbaar account. Hier blijf je op de hoogte van alles wat KickASS Meiden gaat doen. 

Ook zijn er 2 besloten groepen. Voor KickASS Meiden is er een besloten groep op Instagram. Op Facebook is er een groep voor de moeders te vinden. 


Voor de KickASS Meiden - whatsapp 

In het begin was er een speciale besloten Instagramgroep voor de meiden. Dit werkte niet optimaal, want van het chatten in de DMfunctie werd het whatsapp. Inmiddels zijn er diverse whatsappgroepen.  Van 12-15 jaar, 16+ en een algemene vanaf 12 jaar.

Als je lid wilt worden van een van de whatsappgroepen kun je een berichtje sturen naar het nummer hiernaast. Geef dan duidelijk aan wat je naam is en in welke groep je toegelaten wilt worden. 

De bedoeling van de groepen is vooral dat je herkenning vindt en lekker met elkaar kan kletsen. Teveel negativiteit is niet de bedoeling. 


Voor de moeders met puberdochters met ASS 

Voor moeders van puberdochters met ASS is er een  Facebookgroep aangemaakt. Deze groep is een besloten groep en daar kun je niet zo maar toegelaten worden. Hierdoor kun je beter jezelf zijn en je openstellen. Hier kun je ervaringen delen, advies vragen of als het je even teveel is geworden je hart luchten. Omdat we allemaal in hetzelfde autisme schuitje zitten, moet dit wel een waardevol plek zijn. Het leven met autisme is voor de puberdochter en de moeder niet altijd even makkelijk. Bij deze community willen we wel de focus leggen op positiviteit. Tranen mogen gedeeld worden, maar deel alsjeblieft ook de lach en de stappen vooruit. 

 

Je kunt zelf vragen en andere berichten posten op deze Facebookgroep.  Mocht je zelf nog suggesties hebben. voel je vrij om deze te delen met het "KickASS Meiden Team".

Houd er rekening mee dat iedereen door het "KickASS Meiden Team" persoonlijk toegelaten moet worden. Vanwege andere dagelijkse werkzaamheden kan het even duren voordat je toegelaten wordt. Dus het kan zijn dat je even geduld moet hebben.

 

De bedoeling is dat er alleen moeders van puberdochters met autisme toegelaten worden tot deze groep. Dus geen vaders, dochters, leerkrachten etc, zo kan jij jezelf zijn. 

 

Mocht je nog mensen kennen waarvoor deze community waardevol is? Laat het ze het dan zeker weten.