KickASS Meiden Weekend!

--> Inschrijven kan tm zondag 28 augustus (of totdat het vol zit) 

Wil je écht andere meiden met autisme leren kennen? Dat gaat zeker lukken tijdens een heerlijk weekend buiten de deur. Vanaf vrijdagavond tm zondagmiddag ben je met een heleboel meiden met autisme (12-18) bij elkaar. Lekker in de buitenlucht. We hebben momenten samen met kennismakingsopdrachten en momenten dat je vrij bent om elkaar te leren kennen. Dus bijvoorbeeld samen lekker tutten, kletsen of een kaartspel spelen. 

Tijdens dit weekend wordt er rekening gehouden met de prikkels en daar wordt het programma op aangepast. Dus geen stampvol overprikkelend kamp en hele drukke spellen en muziek. Daarnaast mag en kan jij gewoon jezelf zijn! 

Wanneer?  

Het KickASS Meiden Weekend vindt plaats van vrijdag 16 september tm zondag 18 september. De inloop is vanaf 18.00 uur en ophalen kan op zondag na de lunch, maar uiterlijk 16.00 uur. (exacte tijden volgen nog.) 

Mocht je maar 1 nachtje willen slapen, dan is het inlopen van 10.00- 11.00 uur. Dit om de rust voor de andere meiden te waarborgen, en zo hebben we nog wat aan de zaterdag! 

Waar? 

Ik heb voor dit weekend een locatie gehuurd in Vierhouten. ('t Frusselt 30) 

Over de accommodatie 

Voor dit weekend heb ik een accommodatie voor veel mensen, waardoor we genoeg ruimte hebben. We hebben een grote binnenruimte met veel tafels en stoelen om te eten, maar hier kan natuurlijk ook getekend en gelezen worden. Of wat dacht je van een leuk spelletje? Er is ook een kleine zithoek met een paar banken. Er is ruimte genoeg om rustig te kunnen zitten. 

Daarnaast hebben we een aantal slaaphuisjes/hutjes. Hierin slaap je met een aantal meiden. Kom je met meiden die je al (een beetje) kent, dan kun je aangeven dat je samen in een hutje wilt. Daar zal ik met de indeling rekening mee proberen te houden. Deze hutjes zijn niet heel erg luxe. Je moet zelf een slaapzak/ dekbed meenemen. Wel is er verlichting en een verwarming. 
Voor het grote kamphuis hebben we een soort arena, waar je heerlijk kan zitten (neem een lekker dekentje mee!) en waar we een kampvuur mogen maken. (als dit mag van de locatie i.v.m droogte). 


Achter en naast het huis zijn nog enkele picknicktafels en wat ruimte om te genieten in het gras. 

We hebben een apart sanitair gebouwtje met wc's en een paar douches. 

Wat hierboven staat is allemaal van ons alleen tijdens dit weekend. Er zijn ook nog enkele gemeenschappelijke plekken. Zo is er een plek waar je kunt beachvolleyballen, voetballen of basketballen. Zijn er 2 trampolines en een zwemvijver waar niet in gezwommen mag worden. Wel lekker om even pootje te baden of met de kabelbaan overheen te zoeven. 

Het terrein leent zich goed om gezellig rond te lopen en ergens te gaan zitten, op de momenten dat we niets gezamenlijks doen. 

Naast het terrein bevindt zich meteen de hei, en wat is dat prachtig. 

Onderaan deze pagina vind je enkele foto's, zodat je weet wat je kunt verwachten. 

Wat is er inbegrepen? 

♥ 2 overnachtingen (in een slaaphutje met andere meiden, ongeveer 6 per huisje) 

♥ verzorgde maaltijden (vrijdagavond diner tm zondagmiddag lunch) 

♥ drinken en tussendoortjes

♥ gezamenlijke momenten om elkaar (beter) te leren kennen

♥ vrije momenten om zelf wat te doen (mocht je het nodig hebben, dan verzinnen we natuurlijk iets voor jou om te doen)

♥ begeleiding die weet wat autisme is

♥ ruimte om jezelf te zijn (dus pak vooral jouw koptelefoon, tangletoy, knuffel etc in.) 

♥ duidelijke informatie van te voren (voor het weekend, maar ook tijdens het weekend) 

♥ natuurlijk een te gek vriendinnenboekje om contact te houden na het KickASS Meiden Weekend 

♥ een superleuke tijd! 

De prijs 

Dit fantastische weekend kost  185 euro. Als je boekt vóór 1 mei 2022 heb je de early bird prijs van 172,50. 

Als je besluit om maar 1 nachtje te slapen, dan zijn de kosten van het weekend 167.50 euro. 

De maaltijden 

Vrijdag:
Diner: soep, friet met (vegetarische) snack, salade en appelmoes & toetje 

Zaterdag: 
Ontbijt: bruin en wit brood, 2 soorten vleeswaren, kaas en zoetwaren, koffie/thee en melk 
Lunch: zie ontbijt + karnemelk & fruit
Diner: BBQ (ook vegetarisch mogelijk) 

Zondag: 
Ontbijt: bruin en wit brood, 2 soorten vleeswaren, kaas en zoetwaren, koffie/thee en melk 
Lunch: zie ontbijt + karnemelk & fruit + broodje (groenten)kroket 

* Van te voren kun je aangeven of je vegetarisch bent. Tevens kun je doorgeven of je een gluten of lactose allergie hebt. De catering zal hier dan rekening mee houden bij alle maaltijden. 

Ook nog handig om te weten

♥ Je wordt gebracht naar de locatie door jouw ouder(s) of begeleider(s). Jouw vader, moeder en/of begeleider kan jou dan helpen met alles wat voor jou belangrijk is. Misschien bij het helpen opmaken van jouw bed. Of even kijken waar de wc zit en hoe de douche werkt. Samen alvast de route naar de gezamenlijke velden lopen etc.  Net wat jij nodig hebt voor een tof weekend.

♥ Op dit moment wordt er gekeken of de ouder/begeleider die brengt desgewenst mee kan eten 's avonds. (dit is nog niet zeker)

♥ Het aantal deelnemers is nu nog niet bekend, dit krijg je t.z.t. te horen. 

♥ Tijdens dit weekend wordt er van uitgegaan dat je zelfstandig bent. (jezelf kunt wassen, aankleden, brood smeren etc.) 

♥ Gedurende dit weekend is het niet de bedoeling dat jouw eigen begeleiding aanwezig is. 

♥ Huisdieren zijn niet toegestaan.

♥ De WiFi is in deze natuurlijke omgeving niet supergoed en stabiel werd mij verteld. Dus als jouw telefoon erg belangrijk is, is het verstandig om een goede 4G-bundel mee te nemen of van te voren muziek te downloaden. 

♥ Je moet zelf zorgen voor een hoeslaken, slaapzak/dekbed. 

♥ Je krijgt een tijd voor het weekend een lijst met alles wat je écht mee moet nemen.

♥ Er komt ook nog een lijst die ingevuld moet worden m.b.t noodnummers, eventuele medicatie en andere belangrijke gegevens. 

Vrijwilliger(s) gezocht

Afhankelijk van de groepsgrootte ben ik ook nog op zoek naar vrijwilligers. Lijkt het jou, en jouw dochter, leuk om mee te gaan op dit weekend laat het mij dan zeker weten. Als ik de definitieve groepsgrootte weet, zal ik laten weten of jij gezellig mee mag op dit ontzettend leuke KickASS Meiden Weekend. 

Het gaat hier om een vrijwillige functie. Je slaapt met de andere stafleden in een slaaphuisje. Je krijgt heerlijke maaltijden en kunt genieten van het weekend en jouw dochter. 

Wat wordt er van jou verwacht? Dat je mee helpt rondom de maaltijden (tafels dekken, eten serveren, afruimen, afwassen). Meiden helpt die het even moeilijk hebben of die even niet weten wat ze moeten doen.  

Mocht je interesse hebben? Dan kun je mij een mailtje sturen. Als ik weet hoe groot de groep wordt en hoeveel vrijwilligers ik nodig heb, zal ik weer van mij laten horen. 

Foto's 

Hieronder vind je foto's om een beeld te krijgen van de accommodatie van het KickASS Meiden Weekend. De meeste foto's hebben we zelf gemaakt op een zaterdagochtend in april. In september is dit natuurlijk veel groener! De foto's van al die vrolijke mensen in de recreatieruimte zijn van de aanbieder. 

Vriendinnenboekje 

Hieronder vind je het formulier voor het KickASS Meiden Vriendinnenboekje. Dat krijg je natuurlijk ook na dit weekend. Als je het al eerder hebt ingevuld, graag nog een keer invullen.